30 AĞUSTOS ZAFERİ TÖRENLERLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümü Düzcede coşkuyla kutlandı. Anıtpark Meydanına gerçekleşen törenlerde Düzce Valisi Ali İhsan Su Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş halkı selamlayarak bayramlarını kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 92. Yıldönümü Düzce´de coşkuyla kutlandı. Anıtpark Meydanı´na gerçekleşen törenlerde Düzce Valisi Ali İhsan Su,  Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, halkı selamlayarak bayramlarını kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 92. Yıldönümü Türkiye´nin dört bir yanında olduğu gibi Düzce´de de törenlerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Anıtpark Meydanında Valilik tarafından düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. Saygı durusu ve İstiklal Marşının ardından Düzce Valisi Ali İhsan Su,  Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, sırasıyla Atatürk heykelinin önüne çelenklerini bıraktı.

Çelenk sunma töreninin ardından Valilik makamında Düzce Valisi Ali İhsan Su,  Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce protokolüyle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti.

Valilik makamında gerçekleşen bayramlaşma töreninin ardından Jandarma Alay Komutanlığı tarafından Anıtpark Meydanında düzenlenen törene geçildi. Törene, Düzce Valisi Ali İhsan Su,  Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, askeri araçla geldi ve halkı selamladı.

Günün anlam ve önemini içeren konuşmaların ardından, okul öğrencileri 30 Ağustos temalı şiirlerini okudu.

Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibinin gösterisi büyük ilgi gördü.

Tören, askerlerin belediye bandosu eşliğinde gerçekleştirdiği geçitle son buldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, akşam da devam etti. Düzce Valisi Ali İhsan Su tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Valilik Hizmet Binasında düzenlenen törene, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş eşi Gönül Keleş ile birlikte katıldı.

Düzce protokolünün büyük ilgi gösterdiği resepsiyonda, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırlanan Türk Bayrağı temalı pasta protokol eşleri tarafından kesildi.