HABERLER
01-01-2010 23:59

BELEDİYENİN EMEKLİ PERSONELLERİ BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYENİN EMEKLİ PERSONELLERİ BİR ARAYA GELDİ

Düzce Belediye İş Sendikası tarafından düzenlenen kahvaltıda Düzce Belediyesinden emekli olan personeller bir araya geldi. Özlem giderdi.

Düzce Belediye İş Sendikası tarafından düzenlenen kahvaltıda Düzce Belediyesi´nden emekli olan personeller bir araya geldi, özlem giderdi.

Düzce Belediye İş Sendikası, düzenlediği kahvaltılı toplantıyla Düzce Belediyesi´nden emekli olan personelleri bir araya getirdi.

Hızel Otel´de gerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık 35 yıl Düzce´ye ve Düzce Belediyesi´ne emek vermiş çalışanlar mesai arkadaşlarıyla buluştu, özlem giderdi. Kahvaltılı toplantıya, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i vekaleten Başkan Vekili Salih Keskinli katıldı.

Belediye İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi Genel sekreteri Erdoğan Kefeli, ilk kez düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirtirken, yakın zamanda emeklilerin ve belediyenin mevcut personelinin de katılacağı geniş kapsamlı bir etkinlik daha gerçekleştireceklerini belirtti.

Kefeli´nin konuşmasının ardından emekli personeller, Düzce Belediyesi´nde yaşadıkları anıları anlatarak keyifli dakikalar yaşadı.