HABERLER
01-01-2010 23:59

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

2014 2015 Eğitim Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası tüm Türkiyede olduğu gibi Düzcede de törenlerle kutlandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşin de katılımıyla gerçekleşen törende prefabrik görünümünden kurtulan Hikmet Akın Ortaokulunun açılışı da gerçekleşti.

2014- 2015 Eğitim Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası tüm Türkiye´de olduğu gibi Düzce´de de törenlerle kutlandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in de katılımıyla gerçekleşen törende prefabrik görünümünden kurtulan Hikmet Akın Ortaokulu´nun açılışı da gerçekleşti.

2014- 2015 Eğitim Öğretim yılı çalan ilk zille başladı. Öğrenciler heyecanla yeni bir eğitim öğretim yılı için okul yolunu tuttu. İlköğretim Haftası da tüm Türkiye´de olduğu gibi Düzce´de de törenlerle kutlandı.

Düzce´de eğitim öğretim yılı 2014- 2015 yılı için hayırsever iş adamı Hamdi Akın tarafından yeniden inşa edilen Hikmet Akın Ortaokulu´nda düzenlenen törenle başladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in de katıldığı İlköğretim Haftası töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı´yla başladı. Ardından folklör ekibinin sergilediği Roman dansı protokol tarafından büyük beğeni topladı.

Okul öğrencilerinin okuduğu İlköğretim Haftası temalı şiirlerin ardından temsilen bir 8. sınıf öğrencisi, 5. sınıf öğrencisine Hoşgeldin Çiçeği armağan etti.

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ve Düzce İl Emniyet Müdürü Ahmet Yurtman eğitimin anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Daha sonra protokol üyeleri tarafından Hikmet Akın Ortaokulu´nun açılış kurdelesi kesildi.

Açılışın ardından protokol üyeleri prefabrik görünümünden kurtulan Hikmet Akın Ortaokulu´nu gezdi.