HABERLER
01-01-2010 23:59

KARDÜZ İÇİN MASAYA OTURDULAR

KARDÜZ İÇİN MASAYA OTURDULAR

Düzce Valiliğinde Kardüz Yaylası Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Çevre Düzeni Planı konulu toplantıya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı. Avusturyadan gelen bir heyetin de bulunduğu toplantıda katılımcılara geçen yıl Turizm Koruma ve Gelişim Alanı ilan edilen Kardüz Yaylası ile ilgili bir sunum yapıldı.

Düzce Valiliğinde Kardüz Yaylası Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Çevre Düzeni Planı konulu toplantıya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı. Avusturya´dan gelen bir heyetin de bulunduğu toplantıda katılımcılara, geçen yıl Turizm Koruma ve Gelişim Alanı ilan edilen Kardüz Yaylası ile ilgili bir sunum yapıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in de katıldığı Kardüz Yaylası Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Çevre Düzeni Planı hakkındaki sunum, Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Düzce Valisi Ali İhsan Su´nun başkanlığındaki Turizm Koruma ve Gelişim Alanı ilan edilen Kardüz Yaylası´nın görüşüldüğü toplantıya Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut,  Avusturya Salzburg Kayak Federasyonu Başkanı, mimar ve işadamları katıldı.

İlimizin tanıtımı ve turizm açısından son derece önemli bir yere sahip olan Gölyaka İlçesi sınırları içerisindeki Kardüz Yaylası hakkında Düzce Valisi Ali İhsan Su bilgi verdi.

Vali Su´nun konuşmalarının ardından katılımcılara ve yabancı heyete Kardüz ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında sunum yapıldı