HABERLER
01-01-2010 23:59

İGM YE KATI ATIK DAVETİ

İGM YE KATI ATIK DAVETİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş düzenlediği yemekli toplantı ile İl Genel Meclis üyelerini ve belediye başkanlarını aynı sofrada buluşturdu. Düzce Milletvekillerinin de katıldığı toplantıda Başkan Keleş İl Özel İdaresini de Katı Atık Birliğine üye olmaya davet etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, düzenlediği yemekli toplantı ile İl Genel Meclis üyelerini ve belediye başkanlarını aynı sofrada buluşturdu. Düzce Milletvekillerinin de katıldığı toplantıda Başkan Keleş, İl Özel İdaresi´ni de Katı Atık Birliği´ne üye olmaya davet etti.

İl Genel Meclis üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları Akçakoca Diapolis Otel´de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ile birlikte İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Yemeğin ardından gerçekleşen toplantıda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Genel Meclis üyelerine Katı Atık Tesisi ve Katı Atık Birliği hakkında bilgi verdi.

Köylerdeki çöp sorununa dikkat çeken Başkan Keleş, toplanan çöplerin yakındaki ilçe veya belde belediyelerinin çöp toplama alanlarına ya da dere kenarlarına döküldüğünü ifade ederek, İl Özel İdaresi´nin Katı Atık Birliği´ne üye olmasıyla bu sorunun çözülebileceğine dikkat çekti.

İl, ilçe ve belde belediyelerinin ortak olduğu  Katı Atık Birliği´ne Başkan Keleş, İl Özel İdaresi´ni de üye olmaya davet etti.

Teklif,  İl Genel Meclis üyeleri tarafından olumlu karşılandı ve resmiyet kazandırmak üzere yeniden masaya oturulmasına karar verildi.