HABERLER
01-01-2010 23:59

KENT KONSEYİNDE GENEL KURUL HAZIRLIĞI

KENT KONSEYİNDE GENEL KURUL HAZIRLIĞI

Düzce Kent Konseyi Yürütme Kurulu 30 Eylülde gerçekleşecek genel kurul öncesi çalışmalara başladı. Her bir grubu temsilen katılan yürütme kurulu üyeleri genel kurul için gündem oluşturuyor.

Düzce Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 30 Eylül´de gerçekleşecek genel kurul öncesi çalışmalara başladı. Her bir grubu temsilen katılan yürütme kurulu üyeleri genel kurul için gündem oluşturuyor.

Belediye Kanununun 76.maddesi gereği oluşturulan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in doğal üyesi olduğu Düzce Kent Konseyi´nin Yürütme Kurulu üyeleri, gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde gündem oluşturmak üzere bir araya geldi.

Düzce Kent Konseyi Yürütme  Kurulu üyeleri, genel kurul öncesi gerçekleştirdikleri toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney´i Kent Konseyi´ne Genel Sekreter olarak seçti. Düzce Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü ise sekreterya olarak görevlendirildi.

30 Eylül´de gerçekleştirilecek genel kurul için hazırlıklar yapan Kent Konseyi, 25 Eylül günü bir kez daha bir araya gelecek. 25 Eylül´deki toplantıda 6 çalışma grubundan gelen dosyalar, proje olarak yeniden değerlendirilecek.

30 Eylül´de gerçekleştirilecek genel kurulda görüşülecek gündem maddeleri arasında ise "Tüketici Hakları Çalışma Grubu Oluşturulması" da yer alacak.