KENT KONSEYİ OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Düzce Kent Konseyi olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 21 gündem maddesi ele alındı.

Düzce Kent Konseyi, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney´in vekalet ettiği toplantıda 21 gündem maddesi görüşüldü.

Belediye Meclis Salonu´nda Kadın Meclisinin, Sanayi Çalışma Grubunun, Tarım Çalışma Grubunun, Turizm Çalışma Grubunun, İmar Çalışma Grubunun, Afet Çalışma Grubunun, Engelli Çalışma Grubunun ve Çocuk Çalışma Grubunun önerileri ele alındı.

Tarım Çalışma Grubu, Kasaba Pirincinin desteklenmesini gündeme getirirken kestane, kestane kabağı ve karpuzun markalaştırılmasını önerdi.

Engelli Çalışma Grubu hazırladığı sunuda resmi ve özel binaların giriş çıkışlarının engelli kullanımına uygun hale getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Çocuk Çalışma Grubu ise günümüzde çocuk yaşa inen madde bağımlılığına dikkat çekerek, risk grubu çocuklara özel eğitim verilmesi gerektiğini gündeme getirdi.

21. gündem maddesinde ise Tüketici Hakları Çalışma Grubu oluşturulmasına ilişkin olan gündem maddesi görüşüldü ve konsey Tüketici Hakları Çalışma Grubu oluşturulmasına karar verdi.

Görüşülen diğer maddelerin ise Düzce Belediye Meclisine taşınmasına karar verildi.