DİN GÖREVLİLERİNDEN ZİYARET

Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve beraberindeki heyet Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş i ziyaret etti. İl Müftüsü Emen Başkan Keleş e çiçek armağan etti.

Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve beraberindeki heyet, Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti. İl Müftüsü Emen, Başkan Keleş´e çiçek armağan etti.

Her yıl 1 - 7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Kurban Bayramı dolayısıyla 2014 yılında 13 - 19 Ekim tarihleri arasında kutlanıyor.

Düzce´de de "Camiler ve Gençlik" teması üzerine kurulan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları çeşitli ziyaretlerle başladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve din görevlileri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti.

Başkan Keleş, kendisini ziyarete gelen İl Müftüsü Selami Emen´in ve bütün din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası´nı kutladı.

İl Müftüsü Selami Emen ise gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Keleş´e çiçek armağan etti.