BAŞKAN KELEŞ EMEKLİ İMAMA BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Yığılca Gökçeağaç Köyünden Emekli İmam Hatip Halil Yaman ın eşi Fatma Yaman ın cenaze törenine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı. Başkan Keleş Emekli İmam Hatip Yaman a baş sağlığı diledi.

Yığılca Gökçeağaç Köyü´nden Emekli İmam Hatip Halil Yaman´ın eşi Fatma Yaman´ın cenaze törenine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı. Başkan Keleş, Emekli İmam Hatip Yaman´a baş sağlığı diledi.

Yığılca Gökçeağaç Köyü´nden Emekli İmam Hatip Halil Yaman´ın eşi Fatma Yaman vefat etti.

Yaman´ın cenazesi 13 Ekim Pazartesi günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yığılca Gökçeağaç Köyü Mezarlığı´na defnedildi.

Fatma Yaman´ın cenazesine Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Düzce Belediye Meclis üyesi Miktat Çelebioğlu ve YEYPAŞ Genel Müdürü Kenan Gökmen´le birlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı.

Başkan Keleş, Emekli İmam Hatip Halil Yaman´ın acısını paylaştı, emekli imama ve ailesine sabır diledi.