HABERLER
01-01-2010 23:59

ASKF YÖNETİMİNDEN ZİYARET

ASKF YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Federasyonları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş i ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Federasyonları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

13 - 19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası, Düzce´de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

13 Ekim tarihinde kortej yürüyüşü ile başlayan Amatör Spor Haftası sebebiyle Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Amatör Spor Haftası dolayısıyla il yöneticilerine ziyaret düzenleyen ASKF yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret ederek kendisine çiçek armağan etti.