SERGİYİ EŞLER AÇTI

Selda İnci nin 10. kişisel sergisi olan Es Selam Düzce deki sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışı ise Düzce Protokolünün eşleri tarafından gerçekleştirildi.

Selda İnci´nin 10. kişisel sergisi olan "Es Selam" Düzce´deki sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışı ise Düzce Protokolünün eşleri tarafından gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi Sergi Salonu, 16 - 24 Ekim tarihleri arasında önemli bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

Ünlü sanatçı Selda İnci´nin eserleri, Düzceli sanatseverlerle buluşuyor.

Selda İnci´nin 10. kişisel sergisi olan "Es Selam"ın açılışı 16 Ekim tarihinde Düzce Belediyesi Sergi Salonu´nda gerçekleştirildi.

Serginin açılışını ise Düzce Valisi Ali İhsan Su´nun eşi Zeliha Su ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in eşi Gönül Keleş gerçekleştirdi.

Selda İnci ile birlikte serginin açılış kurdelesini kesen protokol eşleri, açılışın ardından sergide yer alan resimleri yakından inceledi.

Selda İnci´nin 25 eserinin yer aldığı sergi 24 Ekim Cuma gününe kadar açık olacak.