HABERLER
01-01-2010 23:59

KERVAN KAVŞAĞI ONUN ADIYLA ANILACAK

KERVAN KAVŞAĞI ONUN ADIYLA ANILACAK

Düzce nin önemli geçiş güzergahlarından biri olan Kervan Köprülü Kavşağı artık Hamit Şerifoğlu Kavşağı olarak anılacak. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Hayırsever İş Adamı Hamit Şerifoğlu na Kervan Kavşağı nın düzenlemesinde verdiği desteklerken ötürü plaket takdim etti. Belediye Meclisi ile alınan ortak karar doğrultusunda Kervan Kavşağı na Hamit Şerifoğlu nun adı verildi.

Düzce´nin önemli geçiş güzergahlarından biri olan Kervan Köprülü Kavşağı artık Hamit Şerifoğlu Kavşağı olarak anılacak. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hayırsever İş Adamı Hamit Şerifoğlu´na Kervan Kavşağı´nın düzenlemesinde verdiği desteklerken ötürü plaket takdim etti. Belediye Meclisi ile alınan ortak karar doğrultusunda Kervan Kavşağı´na Hamit Şerifoğlu´nun adı verildi.

13 Ekim 2014 Pazartesi günü gerçekleşen Belediye Meclis Toplantısında alınan karar bugün plaketle taçlandırıldı.

Düzce´nin en önemli geçiş güzergahlarından Kervan Köprülü Kavşağı´nın bulunduğu alandaki 60 dönümlük arazide gerçekleşen çalışmalara verdiği desteklerden ötürü Düzceli Hayırsever İş Adamı Hamit Şerifoğlu´na Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından plaket takdim edildi.

Hamit Şerifoğlu adına gerçekleşen plaket takdim töreninde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hamit Şerifoğlu´na ve Şerifoğlu Ailesi´ne Düzce´ye sağladıkları katkılardan ötürü teşekkür etti.

Başkan Keleş: "Hepimiz çok iyi biliyoruz ki şehirler sadece milletvekilleri ya da belediye başkanlarının çabasıyla büyüyemez. O şehrin önde gelen işadamları da şehirlerinin kalkınmasında büyük bir paya sahiptirler. Değerli İş Adamımız Hamit Şerifoğlu da Kervan Köprülü Kavşağı´nı Düzcelilere hediye etmiştir." dedi.

Hayırsever İş Adamı Hamit Şerifoğlu ise "anayollar bir şehrin temsilcisidir. Düzce´nin önemli geçiş güzergahlarından Kervan Köprülü Kavşağı´nın atıl durumda kalması beni hep rahatsız ederdi. O alandaki çalışmaları bitirmek benim için çok önemliydi." ifadelerine yer verdi.

Kervan Köprülü Kavşağı´nın peyzaj çalışmalarını üstlenen Şerifoğlu "ağaç çok güzeldir ve oksijen fabrikasıdır. Bu bizim sloganımız olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, çerçevelenerek Hamit Şerifoğlu´na takdim edilen 13 Ekim 2014 tarihli meclis tutanağını okudu.

Ardından Başkan Keleş, Hayırsever İş Adamı Şerifoğlu´na plaket ve çiçekle birlikte tablo hediye etti.

Belediye Başkan Yardımcılarının, Belediye Meclis üyelerinin ve Şerifoğlu Ailesinin katıldığı Plaket takdim töreninin sonunda ise hatıra fotoğrafı çektirildi.