HABERLER
01-01-2010 23:59

CUMHURİYETİMİZ 91 YAŞINDA

CUMHURİYETİMİZ 91 YAŞINDA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen kutlamalar Düzce de çelenk sunma töreniyle başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri çelenk sunma töreninin ardından şehitliği ziyaret etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen kutlamalar, Düzce´de çelenk sunma töreniyle başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri, çelenk sunma töreninin ardından şehitliği ziyaret etti.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 91. yıldönümü dolayısıyla yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen törenler Düzce´de Anıtpark Meydanı´nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı´yla başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen törende Düzce Valisi Ali İhsan Su, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş sırasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün huzurunda çelenk sunumunu gerçekleştirdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının şükranla anıldığı bu günde daha sonra Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri, şehitliği ziyaret ederek şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından İl Müftüsü Selami Emen tarafından şehitlerimiz için Kuran - ı Kerim okundu, dualar edildi.