HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCEDE CUMHURİYET COŞKUSU

DÜZCEDE CUMHURİYET COŞKUSU

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 91. yıldönümü Düzcede bir dizi etkinlikle kutlandı. Törene katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş vatandaşların bayramını tebrik etti.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 91. yıldönümü Düzce´de bir dizi etkinlikle kutlandı. Törene katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, vatandaşların bayramını tebrik etti.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 91. yıldönümü dolayısıyla dün çelenk sunma töreniyle başlayan etkinlikler bu sabah Valilik Hizmet Binası´ndaki bayramlaşma töreniyle ve Anıtpark Meydanı´ndaki çeşitli etkinliklerle devam etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının şükranla anıldığı 29 Ekim´de Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Valisi Ali İhsan Su ile bayramlaştı.

Vali Su´nun , Valilik Hizmet Binası´nda Düzce protokolüyle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etmesinin ardından törenler Anıtpark Meydanı´nda devam etti.

Anıtpark Meydanında düzenlenen törende Düzce Valisi Ali İhsan Su,  Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Vali Su günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ve silah arkadaşlarını saygıyla andı.

Daha sonra öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı şiirlerini okudu.

Kafkas Halk Oyunları Ekibi ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik ve Tekvando Gruplarının gösterileri hem vatandaşlar hem de protokol tarafından büyük ilgi gördü.

Tören, belediye bandosu eşliğinde gerçekleştirilen resmi geçitle son buldu.