HABERLER
01-01-2010 23:59

KÖPEKLERİN DUDAKLARI DEĞDİ DİYE DENİZ KİRLENMEZ

KÖPEKLERİN DUDAKLARI DEĞDİ DİYE DENİZ KİRLENMEZ

Mescid i Aksaya İsrail askerleri tarafından gerçekleştirilen çirkin saldırı üzerine tepkiler sürüyor. Hem Mescid i Aksaya hem de Filistin halkına gerçekleştirilen barbarca saldırı üzerine açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş İsrailin Filistine karşı sürdürdüğü zalim baskılar sadece Filistinli Müslüman kardeşlerimize yönelik olmaktan öte tüm İslam Alemini ilgilendiren bir boyuttadır sözleriyle saldırıyı kınadı.

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KELEŞ´TEN MESCİD-İ AKSA SALDIRISINA KINAMA: "KÖPEKLERİN DUDAKLARI DEĞDİ DİYE DENİZ KİRLENMEZ!"

Mescid-i Aksa´ya İsrail askerleri tarafından gerçekleştirilen çirkin saldırı üzerine tepkiler sürüyor. Hem Mescid-i Aksa´ya hem de Filistin halkına gerçekleştirilen barbarca saldırı üzerine açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, " İsrail´in, Filistin´e karşı sürdürdüğü zalim baskılar sadece Filistinli Müslüman kardeşlerimize yönelik olmaktan öte tüm İslam Alemini ilgilendiren bir boyuttadır." sözleriyle saldırıyı kınadı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Mescid-i Aksa´ya gerçekleştirilen son saldırı İsrail´in Filistin üzerinde sürdürdüğü zulmün barbarlıkta yeni bir boyut kazanmış halidir.

Müslümanların ilk kıblesi, üç din için de kutsal mekanların merkezi, İsrail tarafından savaş alanına çevrildi, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim´in yerlere atılmasına cüret edildi. Kimsenin şüphesi olmasın ki, Kur´an-ı Kerim asla (haşa) ayaklar altına alınamaz. Hz. Mevlana´nın dediği gibi, "Köpeklerin dudakları değdi diye deniz kirlenmez!"

Filistinli Müslüman kardeşlerimiz mukaddes değerlerine sahip çıkmak uğruna inançları ve ibadethaneleri için canlarını ortaya koydular. İsrail´in vandal yönetim anlayışı, huzurun, barışın, kardeşliğin şehri olması gereken Kudüs´ü insanlık için utanç sebebi manzaralara maruz bıraktı.

İsrail´in, Filistin´e karşı sürdürdüğü zalim saldırılar artık sadece Filistin´deki Müslüman kardeşlerimize yönelik olmaktan öte tüm İslam Alemini ilgilendiren bir boyuttadır.

Müslümanlar bu çirkin saldırılara birlikte  karşı koymalı, barbarca katliama dur demelidir. İsrail ordusu, kutsal değerlere saldırmaktan bir an önce vazgeçmelidir." dedi.