HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ BAŞKANLARIMIZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

BAŞKAN KELEŞ BAŞKANLARIMIZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Her ay düzenli olarak gerçekleşen Belediye Başkanları Toplantısında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 10 belediye başkanının da arı gibi çalıştığına vurgu yaptı. Başkan Keleş il belediye başkanı olarak elindeki imkanlarıilçe ve beldeler için seferber edeceğini ifade ederek önce ilçe ve belde belediyelerimizde olsun. Sonra bizde olur felsefesiyle hareket ediyorum sözlerini kaydetti.

Her ay düzenli olarak gerçekleşen Belediye Başkanları Toplantısında, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 10 belediye başkanının da arı gibi çalıştığına vurgu yaptı. Başkan Keleş, il belediye başkanı olarak elindeki imkanlarıilçe ve beldeler için seferber edeceğini ifade ederek "önce ilçe ve belde belediyelerimizde olsun, sonra bizde olur felsefesiyle hareket ediyorum." sözlerini kaydetti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in katılımıyla düzenli olarak gerçekleştirilen Belediye Başkanları Toplantısının Aralık ayı ev sahibi Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici oldu.

Akçakoca Belediyesinde gerçekleşen toplantıya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan katıldı.

Toplantının gündeminde Kasım ayı sonunda hizmete açılan Katı Atık Depolama Tesisinin önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ihale süreci ve çöp taşıma yöntemi ile ilgili konular yer aldı.

Başkanlar, Düzce İli Belediye Başkanlarının da katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi´nde gerçekleşen AK Parti Yerel Yönetimler 1. Bölge Belediye Başkanları Toplantısında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile konuyla ilgili görüştüklerini belirtti.

Düzce İli Belediye Başkanları arasında tecrübe ve bilgi paylaşımlarının sağlandığı toplantıda konuşan Başkan Keleş, "belediye başkanlarımız adeta arı gibi çalışıyor" sözlerini kaydetti.

Keleş, "sorunlara ortak çözüm arama noktasında büyük gayret gösteriyoruz. Belediye başkanlarımızla kardeşlik, birlik, beraberlik ortamını bulmanın sevincini yaşıyorum. Şunu rahatça ifade edebilirim ki belediye başkanlarımız adeta arı gibi çalışıyor. Bizler eleştiriye açığız. Bugün bütün işleri bir sihirli değnekle çözüme kavuştursak yarın yine eksikleri konuşuyor olacağız. Her belediye başkanımız 8 ay gibi kısa bir süre içinde önemli işler ortaya koydu. Ancak devler liginde ayakta kalabilmek için 10 kat daha fazla çalışmamız lazım." dedi.

Başkan Keleş, il belediye başkanı olarak diğer belediyeler için elindeki bütün imkanları seferber edeceğinin vurgusunu yaptı ve "önce ilçe ve belde belediyelerimizde olsun, sonra bizde olur felsefesiyle hareket ediyorum." dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise Başkan Keleş´in son dönemlerde sık sık gündeme gelen bütün şehir mantığı ile hareket ettiğini ifade etti.

Belediye başkanlarına teşekkür plaketi takdim eden Yemenici, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e plaketini takdim ederken "Akçakoca´da 2 önemli caddenin asfaltlanması Başkanımız sayesinde olmuştur." dedi.

Toplantının sonunda Akçakoca Belediyesi´nin 8 aylık faaliyetlerini içeren bir sunum gerçekleştirildi.