ESKİ BAŞKAN KURNAZDAN ZİYARET

Uzun yıllar Düzce Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Ruhi Kurnaz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi ziyaret etti. Başkan Keleş ve Ruhi Kurnaz, geçmişten günümüze Düzceyi değerlendirdi.

Uzunyıllar Düzce Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Ruhi Kurnaz, Düzce BelediyeBaşkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti. Başkan Keleş ve Ruhi Kurnaz, geçmiştengünümüze Düzce´yi değerlendirdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2004 yılında görevidevraldığı Düzce Eski Belediye Başkanlarından Ruhi Kurnaz´ı makamında ağırladı.

1994 - 2004 yılları arasında Düzce´ye hizmet eden RuhiKurnaz, 2004 yılında belediye başkanlığı koltuğunu devrettiği Mehmet Keleş´i ikincidöneminde ziyaret etti. Kurnaz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i tebriketti.

2004 yılının ardından Düzce Belediyesi çatısı altında yenidenbir araya gelen Başkan Keleş ve Ruhi Kurnaz, geçmişten günümüze Düzce´yideğerlendirdi, eski günleri yad etti.