BAŞSAVCI ŞİMŞEK TEN VEDA ZİYARETİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesiyle Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından Manisa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Akif Celalettin Şimşek, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret ederek veda etti.

21 Ocak 2014 tarihinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 159 sayılı Kararnamesi ile Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığından Düzce Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Akif Celalettin Şimşek, Düzce´ye veda ediyor.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi ile Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından Manisa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Akif Celalettin Şimşek, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Başkan Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Akif Celalettin Şimşek´e yeni görev yerinde başarılar diledi.