HAVUZLAR TEMİZLENİYOR

Düzce Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin meydanında yer alan süs havuzları daha temiz bir görünüme kavuştu. Destek Hizmetler Müdürlüğü havuzlardaki armatürleri yeniledi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ise havuzları titizlikle temizledi.

Kent meydanında bulunan ve şehrin görüntüsünü güzelleştiren süs havuzları temizleniyor. Temizlenen süs havuzları artık Düzce akşamlarına da renk katıyor.

Avni Akyol Parkı´nda, Valilik Hizmet Binası´nın karşısında ve Anıtpark Meydanı yolu üzerinde bulunan havuzlarda Düzce Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından otomasyon sistemi, arıtma sistemi, temizleme sistemi düzenlemeleri gerçekleştirildi. Armatürler yenilendi ve temiz su dönüşümü sağlandı. Havuzlar ışıklandırılarak Düzce akşamlarına renk kattı.

Ardından Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin meydanındaki havuzların içine atılan çöpleri titizlikle temizledi. Armatürlerin tıkanmasını önledi. Sular da damıtılarak süs havuzları daha berrak bir görünüm kazandı.