BELEDİYE MECLİSİNDEN AİLE YEMEĞİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve eşi Gönül Keleş, Belediye Meclis üyeleri ve eşleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi. Yemekte Düzce Belediye Meclisinin uyum içerisinde çalıştığına vurgu yapılırken meclis üyelerinin eşleri iş hayatı dışında kurulan dostluklardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hizmette başarının artması için sık sık yerel yöneticilerle bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Meclis üyeleri ve eşleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yemeğe eşi Gönül Keleş ile birlikte katıldı.

Daha önce Belediye Meclis üyeleri ve eşleri için düzenlenen toplantıda birlik, beraberlik duygusunu pekiştirerek daha iyi işler ortaya koyulacağına dikkat çeken Başkan Keleş, Belediye Meclis üyeleriyle olduğu kadar aileleriyle de bir arada olmanın önemine vurgu yapmıştı.

İkincisi düzenlenen buluşma yemeğinde, Düzce Belediyesi Meclis üyelerinin eşleri, meclisin birlik ve beraberlik içinde ortaya koyduğu çalışmalardan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Aynı uyumun eşler arasında da yakalandığına dikkat çeken meclis üyesi eşleri, kurulan aile sofralarında daha sık bir araya gelmeyi temenni etti.