HABERLER
01-01-2010 23:59

BAKAN ŞİMŞEK DÜZCE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

BAKAN ŞİMŞEK DÜZCE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi etkinliğe katılmak üzere Düzce’ye geldi. Bakan Şimşek, Düzce turunda Düzce Belediyesi´ne gelerek Başkan Mehmet Keleş’i de ziyaret etti.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi etkinliğe katılmak üzere Düzce´ye geldi. Bakan Şimşek, Düzce turunda Düzce Belediyesi´ne gelerek Başkan Mehmet Keleş´i de ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Kongresi´ne katılmak üzere Düzce´ye gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yoğun programı arasında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i de ziyaret etti.

Bakan Şimşek, Düzce Belediyesi önünde Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Düzce Belediyesi müdürleri tarafından karşılandı ve kendisine çiçek takdim edildi.

Bakan Şimşek´e Düzce Belediyesi´nin depremden bu yana süregelen ihtiyaçları olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Keleş´i dikkatle dinleyen Bakan Şimşek, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in son derece tecrübeli bir yerel yönetici olduğunu belirterek "Başkanımızı gayet iyi tanıyoruz. Tecrübesini ve çalışkanlığını biliyoruz. Kendisinin Düzce adına talepleri var. Düzce´nin daha önce de konuştuğumuz ihtiyaçları var. Hepsini konuştuk. Dosyaları da aldım. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Başkanımızın yanındayız." dedi.

Bakan Şimşek´in konuşmasından sonra Düzce Belediyesi´nin Düzce Eski Vergi Dairesi arsasının tahsisi başta olmak üzere taleplerinin karşılanması yönünde verdiği talimatlar için Düzce adına teşekkür eden Başkan Keleş, son derece olumlu ve neşeli geçen ziyaretin ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek´e Düzce´ye has el işlemesi tel kırma bir tablo hediye etti.