TÜRKİYE BEYAZAY DERNEĞİNDEN BAŞKAN KELEŞE ZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, "Engelleri Din Görevlileri Kaldıracak" adlı konferansa katılmak üzere geldiği Düzce´de, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i de ziyaret etti. Lokman Ayva, engellilere sahip çıktığı için Başkan Keleş´e teşekkür etti.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi ile İl Müftülüğü iş birliğinde hazırlanan "Engelleri Din Görevlileri Kaldıracak" adlı konferansa katılmak üzere Düzce´ye geldi.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi, konferans öncesinde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret ederek konferansa davet etti.

Ziyarette Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e ve Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesine engellilere sahip çıktıkları için teşekkür eden Lokman Ayva, Düzce´yi dernek faaliyetlerinin yürütüldüğü bir merkez olarak  nitelendirdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise "Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ile dostluğumuz çok uzun yıllara dayanır. Ziyaretinden ötürü ve Düzce´de engellilere yönelik yapmış oldukları çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum." dedi.