HABERLER
01-01-2010 23:59

HER ZAMAN, HER YERDE EN BÜYÜK DÜZCE

HER ZAMAN, HER YERDE EN BÜYÜK DÜZCE

Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş, Düzcespor yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcularıyla bir araya geldi. Başkan Keleş, " her zaman, her yerde en büyük Düzce" sözleriyle takımına destek verdi.

Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş, Düzcespor yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcularıyla bir araya geldi. Başkan Keleş, " her zaman, her yerde en büyük Düzce" sözleriyle takımına destek verdi.

Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş, düzenlenen motivasyon yemeğinde Düzcespor yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcularıyla bir araya geldi.

11 haftadır namağlup yoluna devam eden ve grubunda birinciliği elde eden Düzcespor için düzenlenen motivasyon yemeğinde, takımın kaptanı Serkan Öz, "şehrinize iyi geldiğiniz gibi bize de iyi geliyorsunuz. Sizinle gerçekleştirdiğimiz son toplantıdan beri hiç mağlubiyet almadık. Şampiyonluğa çok inandık." dedi.

Takımın deneyimli isimlerinden Celal Berber ise şampiyonluk parolasıyla emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Toplantıda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e önümüzdeki karşılaşma için 2 gol sözü veren Ali Tayfun Akbey, sağladığı katkılardan dolayı Başkan Keleş´e teşekkür etti.

Teknik Direktör Cenap Taner, "17. haftada hak ettiğimiz galibiyeti ele geçirdik. Önümüzde 9 hafta var. Biz aynı istikrar ve ciddiyetle çalışmaya devam edeceğiz. Düzce halkı bu şampiyonluğa susadı. Düzce halkının beklediği bu şampiyonluğu onlara yaşatacağız." dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Japonya´dan gelen misafiri Prof. Dr. Shigoru Kakumoto, Düzcespor yönetimine ve oyuncu kadrosuna " umarım dünya kupası için de oynarsınız ve Japonya´yla karşılaşırsınız. O zaman Japonya´yı değil sizi destekleyeceğim." sözleriyle destek verdi.

Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş ise sloganlarla takımına moral verdi. Salonda "Her zaman, her yerde en büyük Düzce" sesi yankılandı.

Başkan Keleş, "Güzel bir maratonu birlikte yaşıyoruz. 18. haftada lideriz. Şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ben bu takımın şampiyon olacağına bütün kalbimle inanıyorum." dedi.

Başkan Keleş, Düzcespor maçlarının kendini ne kadar heyecanlandırdığını ise şu sözlerle özetledi:

Başkan Keleş, "Ben maçlara gelmekte çok zorlanıyorum. Kalbim dayanmıyor. Maç esnasında da sahada olmasam bile gözüm sürekli telefonda, sizden gelecek bir haber bekliyorum." dedi.

Başkan Keleş, bir önceki belediye başkanlığı döneminin son senesinde 3. lige çıkartmayı başardığı Düzcespor´u, ikinci başkanlık döneminde ilk sene 3. ligde görmeyi hedeflediğini söyledi.

Keleş, "Bu takımı birinci yılda üçüncü lige çıkartabilirsek hedefimizi daha da yükseltebiliriz. Bu futbolu madem oynuyorsunuz hedefiniz büyük olsun." sözlerini kaydetti.

Düzcespor Genel Kaptanı Selahattin Kudu ve Düzcespor Eski Başkanlarından Hasan Aktürk ise takıma başarılar diledi.

Yemeğin sonunda Başkan Keleş, Düzcespor Yönetim Kurulu üyeleri, teknik kadrosu ve futbolcuları, Düzcespor Bayrağı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.