HABERLER
01-01-2010 23:59

BİLGİ YARIŞMASINDA İKİNCİ GÜN

BİLGİ YARIŞMASINDA İKİNCİ GÜN

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Merkez Ortaokullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nda ikinci günün şampiyonları belli oldu. Yarışmanın ikinci gününde gerçekleştirilen birinci turda 19 Mayıs Ortaokulu, ikinci turda ise Yunus Emre Ortaokulu birinci oldu.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Merkez Ortaokullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması´nda ikinci günün şampiyonları belli oldu. Yarışmanın ikinci gününde gerçekleştirilen birinci turda 19 Mayıs Ortaokulu, ikinci turda ise Yunus Emre Ortaokulu birinci oldu.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014-2015 Merkez Ortaokullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması devam ediyor.

Yarışmanın ikinci gününde gerçekleştirilen ilk oturumda Pakmaya Ortaokulu, Hürriyet Ortaokulu, 19 Mayıs Ortaokulu ve Yeni Taşköprü Ortaokulu yarıştı.

Grubun birincisi 75 puanla 19 Mayıs Ortaokulu olurken, diğer üç okul 65 puanla ikinciliği paylaştı.

İkinci günün ikinci grubunda ise Şehit Yüzbaşı Beşir Bayraktar Ortaokulu, Şehit Yalçın Güzeler Ortaokulu, Yeni Mahalle Ortaokulu ve Yunus Emre Ortaokulu yer aldı.

Yunus Emre Ortaokulu 70 puanla birinciliği elde ederken, Şehit Yalçın Güzeler Ortaokulu 55 puanla ikinci, Yeni Mahalle Ortaokulu 45 puanla üçüncü, Şehit Yüzbaşı Beşir Bayraktar Ortaokulu 30 puanla dördüncü oldu.