HABERLER
01-01-2010 23:59

GÖNÜL KELEŞ DÜZCEYE KADIN ELİ DEĞİYOR

GÖNÜL KELEŞ DÜZCEYE KADIN ELİ DEĞİYOR

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşin eşi Gönül Keleş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Düzce Belediye Meclisinde ve Düzce Belediyesinde görev yapan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların doyasıya eğlendiği gecede Gönül Keleş, Kadın meclis üyelerimize ve belediyemizde çalışan bayanlara teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde Düzce Belediyesinde işler çok daha mükemmel yürüyor. Deyim yerindeyse Düzcemize kadın eli değiyor sözlerine yer verdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in eşi Gönül Keleş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Düzce Belediye Meclisinde ve Düzce Belediyesinde görev yapan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların doyasıya eğlendiği gecede Gönül Keleş, "Kadın meclis üyelerimize ve belediyemizde çalışan bayanlara teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde Düzce Belediyesinde işler çok daha mükemmel yürüyor. Deyim yerindeyse Düzce´mize kadın eli değiyor." sözlerine yer verdi.

Dünyada ve ülkemizde çeşitli etkinliklerle değerlendiren ve kadının değerine vurgu yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen gecede Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in eşi Gönül Keleş, Düzce Belediye Meclisinde ve Düzce Belediyesinde görev yapan kadınlarla bir araya geldi.

Geceye AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Düzce Belediye Meclisinin Kadın üyeleri, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Düzce Belediye Meclis üyelerinin eşleri ve Düzce Belediyesinde görev yapan kadın personeller katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen gecede Gönül Keleş, Düzce Belediye Meclisinde ve Düzce Belediyesinde görev yapan kadınlara teşekkür ederek "Düzce´mize kadın eli değiyor." dedi.

Gönül Keleş, "Kadın meclis üyelerimize ve belediyemizde çalışan bayanlara teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde Düzce Belediyesinde işler çok daha mükemmel yürüyor. Deyim yerindeyse Düzce´mize kadın eli değiyor. Ne mutlu ki günümüz Türkiye´sinde artık kadınlar hak ettikleri yeri kazanmışlardır. Gerek iş dünyasında gerekse siyasette ve sosyal yaşam içerisinde aldıkları görevleri başarıyla yerine getiriyorlar. Bunun birçok örneğini Türkiye´de olduğu gibi Düzce´mizde de görmek mümkün. Düzce Belediye Meclisimizde 6 hanım kardeşimiz başarıyla bizleri temsil ediyor ve 125 hanım kardeşimiz Düzce Belediyesinde çalışıyor. Ülkemizde de çok başarılı hanımlar var. Gaziantep Belediye Başkanımız Fatma Şahin. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Ayşenur İslam. Ve tabi ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın değerli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi bizleri başarıyla temsil ediyorlar." dedi.

Gönül Keleş, ülkemizde yaşanan kadına şiddet olaylarına da değinerek "mutluluğun kadından geçtiğini göstermek için sizlerle el ele vereceğiz" sözlerini kaydetti.

Gönül Keleş, "Canımızı yakan olaylar da olmuyor değil. Erken yaşta evlendirmeler. Töre ve kadın cinayetleri. Eğitim ve yaşam kısıtlamaları. Hemen her gün gazetelerde ve televizyonlarda şahit olduğumuz kadınlarımıza şiddet olayları. Bunları şiddetle kınıyoruz. Ve şimdi el ele vermenin zamanıdır diyorum. Şimdi mutluluğun kadından geçtiğini, cennetin anaların ayakları altında olduğunu göstermenin zamanı. Bunun için canla başla çalışmalıyız ve üzerimize düşeni gerçekleştirmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Pembe Panter Komedi Dans Üçlüsü sahne aldı. Pembe Panter Komedi Dans Üçlüsü´nün keyifli gösterilerinden sonra TRT Sanatçısı Emine Ata, Düzceli kadınlarla buluşarak en güzel şarkıları onlar için seslendirdi.

Gönül Keleş, programın sonunda Emine Ata´ya çiçek armağan etti ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliğinin ev sahibi Gönül Keleş´e çiçek takdim etti.