BAŞKANLIK MAKAMINDA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Ortaokulu 7-A öğrencisi Furkan Pehlivan başkanlık koltuğuna oturdu. Pehlivan, Düzce için projelerinden bahsetti.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Ümit Kemal Şen, Sosyal Bilgiler Öğretmeni İlknur Gönül, okul öğrencileri İrem Sıla Köken ve Furkan Pehlivan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Düzce Belediyesi Başkan Vekili Salih Keskinli´yi ziyaret etti. Öğretmen ve öğrenciler Keskinli´ye çiçek armağan etti.

Başkan Vekili Salih Keskinli, başkanlık koltuğunu temsili olarak Atatürk Ortaokulu 7-A öğrencisi Furkan Pehlivan´a bıraktı.

Furkan Pehlivan, belediye başkanlığı koltuğunda Düzce için projelerinden bahsetti. Düzce´de işlerin iyi yürütüldüğünü söyleyen Pehlivan, ulaşımı rahatlatmak için raylı sistemle yeni bir toplu taşıma aksını Düzce´ye kazandırmak istediğini belirtti.

Ziyaretin sonunda Düzce Belediyesi Başkan Vekili Salih Keskinli, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutlayarak Atatürk Ortaokulu öğrencilerine hediye verdi.