İKBAL GÜRPINAR, DÜZCELİ ANNELERLE BULUŞTU

İkbal Gürpınar, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen "Mutluluk Annemdir" isimli söyleşide Düzceli annelerle buluştu.

Düzce Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen "Mutluluk Annemdir" isimli söyleşide ekranların sevilen ismi İkbal Gürpınar, Düzceli annelerle bir araya geldi.

Düzce Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in eşi Gönül Keleş ile birlikte AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Düzce Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anneler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte İkbal Gürpınar, Düzceli kadınlarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Annelik kavramının kutsallığını anlatan Gürpınar, zaman zaman Düzceli kadınları sahneye davet ederek onlarla sohbet etti.

Kadınların kendilerinde gördükleri en iyi ve en kötü özellikleri anlatmasını isteyen Gürpınar, onlara çeşitli önerilerde bulunarak salondan pozitif bir şekilde ayrılmalarını istedi.

Son derece samimi geçen söyleşinin sonunda İkbal Gürpınar, "Elbet Bir Gün" isimli kitabını Düzceliler için imzaladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in eşi Gönül Keleş ise İkbal Gürpınar´a Düzce´nin yöresel ürünlerinin yer aldığı bir hediye sepeti ve çiçek armağan etti.