HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN MEHMET KELEŞ´İN DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN MEHMET KELEŞ´İN DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Keleş, “Nasırlı elleriyle toprağa hayat veren tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini diliyorum.“ dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Keleş, "Nasırlı elleriyle toprağa hayat veren tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü´nü kutluyor, bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini diliyorum." dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Bugün toprağı ekip biçerek, alın teriyle ekmeğini kazanan emekçi çiftçilerimizin günü.

Çiftçilerimiz, topraktan yalnızca kendi aşını değil, bir toplumun aşını, ekmeğini çıkartıyor. Evimizde kaynayan tencerede çiftçilerimizin de alın teri, emeği var.

Tarımın en önemli geçim kaynağı olduğu Düzcemizde de çiftçilerimiz, büyüyen ve gelişen Düzcemizin ticari kimliğine büyük katkı sağlıyor.

Nasırlı elleriyle toprağa hayat veren tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Gününü kutluyor, bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini diliyorum." dedi.