BAŞKAN KELEŞ´İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Allah´ın kullarına hediye ettiği kandil gecelerinde manevi dünyamızın aydınlandığını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Bu gece bizlere mübarek Ramazan-ı Şerif´i müjdeliyor. Cenab-ı Hakk´ın kullarına hediye ettiği bu mübarek kandil gecesi, manevi dünyamızı aydınlatıyor, birliğimizi, dirliğimizi, düzenimizi, bereketimizi, mutluluk ve sıhhatimizi arttırıyor.

Sevgili Peygamberimizin, hadis-i şeriflerini, mesajlarını anlamak ve hatırlamak için önemli bir fırsat sunuyor.

Sevgili Peygamberimizin, Yaradan´ın huzuruna yükseldiği bu günde tüm İslam Aleminin mübarek Miraç Kandili´ni kutluyor, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan-ı Şerif´e ulaşmayı niyaz ediyorum." dedi.