MEZARLIKLAR BAKIMA ALINDI

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi tarafından Düzce Şehir Mezarlığı ve mahalle mezarlıkları hızla temizleniyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi tarafından gerçekleştirilen titiz çalışmalarla Düzce Şehir Mezarlığı ve mahalle mezarlıkları daha temiz ve daha güzel bir görüntüye kavuşuyor.

Özellikle bahar ve yaz aylarında mezarlıklar arasında yetişen zararlı otların ve haşerelerin çoğalması sebebiyle Düzce merkeze bağlı mezarlıklarda temizlik çalışmaları başlatıldı.

Yaz aylarının başlangıcında ve Ramazan ayı öncesinde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında mezarlık yolları, mezarlıkların yer aldığı alanlardaki yabani otlar temizleniyor, çöpler toplanıyor, çimler biçilerek ağaçlar budanıyor.

Düzceli vatandaşların ebediyete göçen yakınlarını daha sağlıklı ortamlarda ziyaret etmeleri için Düzce Belediyesi´ne bağlı ekipler tarafından hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor.