HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU DÜZCE´DE

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU DÜZCE´DE

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, "Kardeşliğin Şehri" olarak nitelendirdiği Düzce´ye geldi.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, "Kardeşliğin Şehri" olarak nitelendirdiği Düzce´ye geldi.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, miting için Düzce´ye geldi.

Düzce Mitinginde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve  AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan da Başbakan Davutoğlu´na eşlik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu öncesinde alandaki Düzcelilere seslenen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, " AK Partimizin kurulduğu günden bu güne ülkemizi ve toplumumuzu ne kadar ileri taşıdığına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Eğitimde, sağlıkta, güvenlikte, ekonomide, sanayide, yerel yönetimde, toplumsal yaşamın her alanında büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Çiftçimizin, esnafımızın, sanayicimizin yüzü gülüyor. Halkımız geleceğe güvenle bakıyor, ülkenin geleceğine inanıyor. Memleketimizde olmaz dediğimiz, hayalini dahi kuramadığımız bir çok değişiklik gerçekleşiyor. İnsanımız gerçek demokrasiyi yeniden keşfediyor. Bizlere bu günleri gösteren Yüce Allaha ne kadar şükretsek az gelir. " ifadelerine yer verdi.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, "davamızın omurga şehri" sözleriyle seslendiği Düzce´nin, Türkiye´nin etnik farklılıklarının bir özetini sunduğunu ifade etti.

Düzcelilerden 7 Haziran Genel Seçimleri için 3 - 0 sözü alarak alandan ayrılan Başbakan Davutoğlu, Bolu´daki vatandaşlarla buluşmak üzere yola çıktı.