BAKAN İSLAM DÜZCE´YE MÜJDELERLE GELDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Düzce´ye geldi. Bakan İslam, gerçekleştirdiği ziyarette Düzce´ye bir ay içerisinde kazandırılacak Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi´nin müjdesini de verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayşenur İslam, Sakarya´nın komşu şehri Düzce´yi ziyaret etti.

Programı kapsamında Düzce Belediyesi´ne de gelen Bakan İslam, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, eşi Gönül Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, müdürler ve personel tarafından çiçeklerle karşılandı.

Düzce´de tekrar bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan İslam, "Bizim için Sakarya ne ise Düzce de odur." sözlerini kaydetti.

Düzce´nin 7 Haziran Genel Seçimlerinde 3´te 3 yapacağını ifade eden İslam, "Düzce´de Bakanlığımızın içinde yetişmiş bir kadın milletvekili adayımız var. İnşallah siz kıymetli Düzceliler 7 Haziran´da onu meclise göndereceksiniz." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Düzce´ye ve Düzcelilere bir de müjde verdi.

Bakan İslam, "Yarından itibaren Düzce´ye kazandıracağımız Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi´nin çalışmalarına başlıyoruz. Allah´ın izniyle bir ay içerisinde de Düzce´ye kazandırıyoruz. Her gelişimizde Düzce´ye bir hediye vermeye çalışıyoruz" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ziyaretinden ve Düzce´ye kazandırdıklarından ötürü Bakan İslam´a teşekkür ederek Düzce´ye has el sanatlarından tel kırma bir tablo hediye etti.

Ziyaretin sonunda Anı Defterini imzalayan İslam, Düzce esnafıyla buluşmak üzere belediyeden ayrıldı.