HABERLER
01-01-2010 23:59

HAYAT İÇİN ELELE HAYDİ SAHNEYE

HAYAT İÇİN ELELE HAYDİ SAHNEYE

Hayat İçin El Ele Haydi Sahneye adlı proje kapsamında Düzce Adliyesi Denetimli Serbestlik Tedbiri altında bulunan yükümlüler ve Arthan Sanat Oyuncularının aynı sahneyi paylaştığı tiyatro oyununu Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de izledi.

"Hayat İçin El Ele Haydi Sahneye" adlı proje kapsamında Düzce Adliyesi Denetimli Serbestlik Tedbiri altında bulunan yükümlüler ve Arthan Sanat Oyuncularının aynı sahneyi paylaştığı tiyatro oyununu Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de izledi.

Düzce´de kısa bir süre önce faaliyete geçen ve Düzce´nin profesyonel Tiyatrosu olma yolunda ilerleyen Arthan Sanat Tiyatrosu, yeni projesiyle Düzce Adliyesi Denetimli Serbestlik Tedbiri altında bulunan yükümlüler ile aynı sahneyi paylaştı.

Bu sezon okullara ve kreşlere hazırladığı çocuk oyunlarıyla 46 bin çocuğa hitap eden tiyatro grubu, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulları Başkanlığı ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü´nün katkılarıyla "Hayat İçin El Ele Haydi Sahneye" adlı proje kapsamında bir tiyatro oyunu sergiledi.

Gençlik Merkezinde düzenlenen oyuna Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı. Başkan Keleş, sergilenen oyunu ilgiyle izledi.