ÇEVRE KALİTESİ HERKESİN ÖNCELİĞİDİR

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, " Düzce Belediyesi olarak çevreye dost, doğal dokuyu koruyan, estetik ve modern kentler oluşturmayı hedefliyoruz. Biz, insanıyla mutlu şehirler istiyoruz." dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 5 Haziran ´Çevre Günü´ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında  "Temiz hava, yeşil çevre, geniş bitki örtüsüyle sağlıklı ve kaliteli bir hayat hepimizin öncelikleri arasında yer alıyor" dedi. Çevre kalitesinin giderek önem kazandığına dikkat çeken Başkan mesajında özetle şu görüşlere yer verdi "  Sivil toplum kuruluşlarımız, eğitimcilerimiz, medya mensuplarımız ve vatandaşlarımızla biyolojik çeşitliliğin korunması, doğal kaynakların sürdürülebilirliğinin sağlanması, çevremizin temiz tutulması için aynı gayeyle ortaya koyduğumuz çalışmalar bize umut veriyor. Bizler, çevreye dost, doğal dokuyu koruyan, estetik ve modern kentler geride bırakmayı hedefliyoruz. Amacımız aynı. Biz, insanıyla mutlu şehirler istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftanızı kutluyor, temiz ve sağlıklı bir yaşam diliyorum."