HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ OY KULLANDI

BAŞKAN KELEŞ OY KULLANDI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2015 Genel Seçimleri için sandık başına geçti. Başkan Keleş, seçimlerin Türkiye’nin istikbali için hayırlı olmasını temenni etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2015 Genel Seçimleri için sandık başına geçti. Başkan Keleş, seçimlerin Türkiye´nin istikbali için hayırlı olmasını temenni etti.

Türkiye, 7 Haziran Pazar günü 2015 Genel Seçimleri kapsamında kendini Ankara´da temsil edecek isimleri belirlemek üzere sandık başına geçti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de vatandaşlık görevini yerine getirerek 2015 Genel Seçimleri için oy kullandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, oy kullanacağı Düzce Kız Meslek Lisesi´ne Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir ile birlikte geldi.

Oyunu kullanan Başkan Keleş, seçimlerinin ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak şekilde neticelenmesini temenni ederken "7 Haziran 2015 Genel Seçimleriyle Türkiye önemli tarihi dönüm noktalarından birini daha yaşıyor. Türkiye´nin istikrarı için, Yeni Türkiye için bugün sandık başına geçiyoruz. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun." dedi.