MECLİSİN İKİNCİ TOPLANTISI

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci toplantısında ağırlıklı olarak imar plan tadilatları görüşülecek. Toplantıda ayrıca servis araçları yönetmeliği de ele alınacak.

Düzce Belediye Meclisi´nin birinci toplantısında bütçe ve imar komisyonlarına gönderilen konular meclis gündemine geliyor. Buna göre gündemin ağırlığını imar planı tadilatları oluşturuyor. Düzce merkez sınırlar içinde servis araçları yönetmeliği ile ilan, reklam ve tabela yönetmeliği de gündemde yer alıyor. Belediye Meclisi´nin Haziran ayı ikinci toplantısı 9 Haziran tarihinde saat 19.00´da yapılacak.