HABERLER
01-01-2010 23:59

GÖRME ENGELLİLERE YENİ YÜRÜME BANTLARI

GÖRME ENGELLİLERE YENİ YÜRÜME BANTLARI

Düzce Belediyesi Engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık konusunda yapılan çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Yayımlanan ihale ile Düzce Belediyesi ve Valilik girişleri ile İstanbul Caddesi ve bolu Caddesinin bir bölümünde görme engelliler için kabartma yürüme bantları yapılacağı duyuruldu

Düzce Belediyesi Engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık konusunda yapılan çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Yayımlanan ihale ile Düzce Belediyesi ve Valilik girişleri ile İstanbul Caddesi ve bolu Caddesinin bir bölümünde görme engelliler için kabartma yürüme bantları yapılacağı duyuruldu.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü engellilerin yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Hazırlanan ihale kapsamında Düzce Belediye meydanı, Valilik, İstanbul Caddesi ve Bolu Caddesinin bir kısmına toplam 3,5 kilometre dış mekan hissedilebilir yürüme yüzeyi döşemesi yapılacak.

Ayrıca Düzce Belediyesi Hizmet Binası ile Valilik binası içinde de yapılacak çalışmalar ile görme engellilerin kullanımına uygun kabartmalı yürüme şeritleri yapılacak.

Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihalede toplam 3500 metretül termoplastik poliüretan ile toplam 100 metretül çelik malzemeden kabartmalar kullanılacağı belirtildi.