YEYPAŞ A.Ş.´YE İKİ YENİ İŞ MAKİNESİ ALINDI

Düzce Belediyesi şirketlerinden YEYPAŞ A.Ş. için iki yeni iş makinesinin alımı tamamlandı.

Düzce Belediyesi şirketlerinden YEYPAŞ A.Ş. araç filosuna iki yeni iş makinesi ekledi. Alımı Leasing yöntemi ile yapılan araçların hizmete girişinde il protokolü bir araya geldi.

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, belediye başkan yardımcıları ile bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı tören ile kurdelesi kesilen iş makineleri öncelikle YEYPAŞ A.Ş.´nin yaptığı inşaat çalışmalarında olmak üzere kiralama usulü ile başka kurumlar adına da çalışabilecek.