EVDE SAĞLIK BAKIM HİZMETİ

Düzce Valiliği tarafından hazırlanan ve Düzce Belediyesi, Düzce İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Düzce İl Müdürlüğünün de paydaşları olduğu ´Evde Sağlık Bakım Hizmeti" koordinasyonu imza töreni valilikte yapıldı.

Düzce Valiliği tarafından yaşlı ve engellilerin evde sağlık bakımı konusunda verilen hizmetlerin düzenli bir şekilde sağlanması adına bir protokol hazırlandı.

Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında toplantıda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ve İl Halk Sağlığı Müdürü Mahir Arslan hazırlanan protokolü imzaladı.

İmza töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Düzce Valisi Ali Fidan, vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Vali Fidan, Başkan Keleş´in Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı olmasına da dikkat çekerek "bu gurur hepimizin olmalıdır. Kendisini seçilmiş olduğu genel başkanlık görevi nedeniyle kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Protokol hakkında da konuşan Vali Fidan, "Evde Bakım Hizmeti Protokolü ilimizde verilen bakım hizmetlerinin aile ve sosyal politikalar, halk sağlığı müdürlükleri ve belediyeler ile kurumumuzca daha verimli ve koordinasyon içinde düzenli olarak sağlanması adına büyük önem taşımaktadır. Amacımız hizmetlerin kesintisiz, eksiksiz ve düzenli bir biçimde sağlanmasıdır" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de toplantıdaki konuşmasında şu görüşlere yer verdi "Öncelikle ben de tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Evde Bakım Hizmeti önemli bir proje ve Düzce´de de benzer çalışmalar il müdürlüklerimiz tarafından yapıldı. Bugün projenin daha sağlıklı yürütülmesi ve uygulanması bakımından imza törenine katıldık. Bu çalışma ve imzalarımız sayesinde umuyoruz ki artık hizmetler belli bir düzen içinde ve daha sağlıklı bir biçimde yürütülecektir."