BAŞKANLAR BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Genel Başkanlığını Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in yaptığı ´ Belediye Başkanlar Birliği´nin olağanüstü genel kurulunda Yönetim Kurulu üyeleri de belirlendi. Yapılan seçim sonucunda 11 kişilik Yönetim Kurulu oluştu.

Önceki gün Ankara´da yapılan Belediye Başkanlar Birliği idari genel yapısı belli oldu. Genel Başkanlığını Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in yaptığı Belediye Başkanlar Birliği´nde 11 kişilik Yönetim Kurulu oluştu.

Birliğin Yönetim Kurulu isim listesi şu şekilde: Mehmet KELEŞ - Düzce Belediye Başkanı (Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı), Alaaddin YILMAZ - Bolu Belediye Başkanı (Belediye Başkanları Birliği Genel Başkan Yardımcısı),  Muharrem AKDEMİR - Zonguldak Belediye Başkanı (Belediye Başkanları Birliği Genel Başkan Yardımcısı), Cemal AKIN - Bartın Belediye Başkanı (Belediye Başkanları Birliği Genel Başkan Yardımcısı), Mete MEMİŞ - Bayburt Belediye Başkanı (Belediye Başkanları Birliği Genel Başkan Yardımcısı), Hüseyin ERER-Karabük Eski Belediye Başkanı (Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri), Alaaddin SÜER - Ayaş Eski Belediye Başkanı (Belediye Başkanları Birliği Genel Saymanı). Birliğin Denetleme Kurulu´nda eski Düzce Belediye Başkanı Ruhi Kurnaz da yer alıyor:

DENETLEME KURULU

Ruhi KURNAZ (Düzce Eski Belediye Başkanı), Nasır HAŞLAK (Ankara Gölbaşı Eski Belediye Başkanı), İbrahim DEMİR (Beypazarı Eski Belediye Başkanı). Yapılan seçim sonucunda Danışma Kurulu da oluşturuldu.

DANIŞMA KURULU

1-   Davut ÇUHADAR (Osmaniye Eski Belediye Başkanı)

2-   İsmet ÖZARSLAN (Amasya Eski Belediye Başkanı)

3-   Ali Güney (TRT Eski Genel Müdürü)