MEDYA MENSUPLARI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Medyası için iftar yemeği düzenledi. Medya mensuplarıyla iftar davetinde bir araya gelen Başkan Keleş, "Basın bizim, görünen yüzümüzdür." dedi.

MEDYA MENSUPLARI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazan ayının 14. gününde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce´deki medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Coşkun Yemek´te gerçekleştirilen iftar davetine Düzce´de yayınlanan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyon kuruluşları ile ajans temsilcileri katıldı. Belediye Meclis üyeleri ve Başkan Yardımcıları da basın iftarında hazır bulundu. İftar, okunan ezanların ardından Dr. Faruk Ermemiş tarafından 40 yıl önce yazılan Türkiye´nin İftar Duası ile oruçlar açıldı. İftar sonrası konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, medya mensuplarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Basın bizim her şeyimiz, görünen yüzümüzdür." dedi. Başkan Keleş, konuşmasında daha sonra şu görüşlere yer verdi : "Basın mensupları bizim göz bebeğimizdir. Belediye hizmetleri açısından görünen yüzümüzdür. Bizim vitrinimizdir. Bu yüzden basın emekçileri bizim için çok önemli. Düzce basınının işini çok iyi, çok güzel yaptığına inanıyorum. Düzce, basın yayın açısından çok güçlü bir camiaya sahip." İftar yemeğinin sonunda Başkan Keleş, medya mensuplarıyla tek tek ilgilendi.