BAŞKAN KELEŞ, AK PARTİ´NİN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

AK Parti Düzce İl Teşkilatının düzenlediği iftar programına Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı.

AK Parti Düzce İl Başkanlığının geleneksel hale getirdiği Anıt Park Meydanındaki iftarda 6 bine yakın Düzceli bir araya geldi.

İftar programına AK Parti Samsun Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ankara Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anıt Park Meydanı´ndaki  iftar programı ilahiler ve Sema Ayin-i Şerifiyle başladı.

Kur´an-ı Kerim Tilavetinin ardından okunan ezanla Anıt Park Meydanı´ndaki 6 bine yakın Düzceli orucunu açtı.