İÇKİLİ BÖLGE İÇİN KOMİSYON KURULDU

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci toplantısı yapıldı. Gündem maddelerinin ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda içkili bölge yer tespiti için komisyon oluşturuldu.

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci oturumu Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlığında yapıldı. İmar planı tadilat talepleri ve imar plan düzenlemelerinin ağırlıklı olduğu gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edildi. Meclis gündeminde yer alan içkili bölge yer tespitine ilişkin meclis içinden komisyon oluşturulması kararlaştırıldı. Buna göre, Düzce belediye sınırları içinde içkili bölge yer tespitine ilişkin komisyona üye olarak, Hasan Küçük, Kadir Badur, Elif Sezer Cebar, Muzaffer Balkancı, Murat Özsoy, Eyüp Topçu ve Taner Çakır seçildi. Bu arada 22-23 Temmuz tarihlerinde Kosova´da yapılacak olan Uluslararası Domates festivaline Düzce Belediyesi Mehter takımının katılması da kararlaştırıldı. Düzce Belediye Meclisi´nin ikinci oturumunun 10 Haziran cuma günü saat 16.00´da toplanmasına karar verildi.