2 BİN AİLEYE KIYAFET VERİLECEK

Düzce Belediyesi Toplumsal Destek Merkezi (TODEM) Düzce’deki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde ise yapılan kıyafet yardımıyla 2 bin ailenin yüzü gülecek.

Düzce Belediyesi Toplumsal Destek Merkezi (TODEM) Düzce´deki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde ise yapılan kıyafet yardımıyla 2 bin ailenin yüzü gülecek.

Birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak bilinen Ramazan ayında Düzce Belediyesi Toplumsal Destek Merkezi (TODEM) tarafından 3 bin 500 ihtiyaç sahibine ramazan paketleri ulaştırıldı.

Yağ, pirinç, un, çay, makarna, hazır çorba gibi gıda maddelerinin içerisinde bulunduğu ramazan paketlerinin yanı sıra Ramazan Bayramı öncesinde ise 2 bin aileye kıyafet yardımı yapılacak.