HABERLER
01-01-2010 23:59

MAVİ HİLAL EVLERİ GÖRÜŞÜLECEK

MAVİ HİLAL EVLERİ GÖRÜŞÜLECEK

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci toplantısı 10 Temmuz tarihinde belediye meclis salonunda yapılacak. Meclis gündeminde 2015 yılı gelir tarifelerinin düzenlenmesi ile deprem sonrası yapılan ve kamuoyunda ´Mavi Hilal Evleri´ olarak adlandırılan toplu konutların hak sahipliği ve yasal statüsüne ilişkin konular ele alınacak.

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci toplantısı 10 Temmuz tarihinde belediye meclis salonunda yapılacak. Meclis gündeminde  2015 yılı gelir tarifelerinin düzenlenmesi ile deprem sonrası yapılan ve kamuoyunda ´Mavi Hilal Evleri´ olarak adlandırılan toplu konutların hak sahipliği ve yasal statüsüne ilişkin konular ele alınacak.

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci toplantısını gerçekleştiriyor. Toplantıda birinci toplantıdan komisyonlarına havale edilen gündem maddelerinin yanı sıra içkili yer bölge tespitine yönelik komisyon çalışmaları da görüşülecek. Toplantıda ayrıca, estetik kurul yönetmeliği, 2015 yılı gelir tarifelerinin düzenlenmesine ilişkin konu maddeleri de bulunuyor.  1999 depremlerinden sonra alt gelir grubuna yönelik yapılan ve halk arasında ´ Mavi Hilal Evleri´ olarak bilinen toplu konutların hak sahipliği ile yasal statüsüne yönelik konu da meclis gündemine alındı. Temmuz ayı ikinci toplantısı 10 Temmuz tarihinde saat 16.00´da yapılacak.