DÜZCE LİSESİ PARKINDA 2. ETAP BAŞLADI

Düzce ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan, Eski Düzce Lisesi alanında inşası devam eden Düzce Lisesi Parkı’nda 2. etap çalışmalarına başlandı.

Düzce ve Düzce Belediyesi´nin en önemli projelerinden biri olan, Eski Düzce Lisesi alanında inşası devam eden Düzce Lisesi Parkı´nda 2. etap çalışmalarına başlandı.

İlk etabında park yapılacak alanda hafriyat çalışmaları ve saha güvenliği oluşturulması tamamlanan alanda saat kulesi iskeletinin yanı sıra oturma alanlarının planlaması yapılarak iskeletleri oluşturuldu.

Yaklaşık 10 dönümlük alan içinde, yürüyüş yolları, oyun alanları, saat kulesi, yeşil alanlar, çeşmelerin yer alacağı proje için söz konusu bölgede park içeriği inşaatları yükselmeye başladı. Düzce´ye değer katacak ve şehrin en büyük park alanları içinde yer alacak olan meydan ile park projesinin yapımının kısa sürede tamamlanması bekleniyor.