İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNDEN PERSONELE İFTAR

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline iftar programı düzenledi. Davete Düzce Belediyesi Başkan Vekili Salih Keskinli başta olmak üzere belediye meclis üyeleri de katıldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kendi bünyesinde bir iftar daveti düzenledi. İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat´ın ev sahipliğinde hizmet binasında gerçekleşen programa Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli, AK Parti ve MHP belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı.

İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat, yemek sonrasındaki açıklamasında itfaiyenin bu tür organizasyonları her zaman önemsediğine dikkat çekerek "bizler personelimizle bir bütünün parçalarıyız. Bu nedenle birlik beraberliğimiz yaptığımız işe de performans olarak yansımaktadır. Ben ve itfaiye çalışanlarımız böyle özel ve güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ederiz" dedi. Sıcak bir ortamda açılan oruçların ardından yapılan dua ile iftar programı sona erdi.