HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE´DE GÜZEL ŞEYLERDE ARTIŞ VAR

DÜZCE´DE GÜZEL ŞEYLERDE ARTIŞ VAR

Fenerbahçe´nin yine bu yılda Düzce şehir stadında yaptığı hazırlık maçıyla sezonu açmasıyla şehrimizde tarihi bir gün yaşandı. Düzceli bu sayede Fenerbahçe takımının transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcuları herkesken önce görme imkanını yaşadı. Bize bu imkanı veren ve her zaman bir Düzceli gibi, sevgisini ve her türlü desteğini esirgemeyen Fenerbahçe´nin Efsane Başkanı Aziz Yıldırıma teşekkür ederiz.

Ayrıca, her zamanki gibi, sayın Valimiz Ali Fidan´a  Belediye Başkanımız Düzcespor´umuzun vazgeçilmez Başkanı sayın Mehmet Keleş´e  Cumhuriyet Başsavcımız  sayın Kamil Erkut Güre, İl jandarma komutanımız sayın ramazan Akça´ya İl emniyet müdürümüz sayın İsmail Akyüz´e ve diğer il müdürlerimiz ile bu güzel günde de Düzceliyi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.

HİZMETLERİ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

Gelelim Düzce´ye ve son hizmetlere: düzce belediye başkanımız sayın Mehmet Keleş´i bugüne kadar hep eleştirdik durduk ama, son birkaç aydır Düzce adeta hizmetlerde atağa geçti.

Örneğin Akçakoca yolundaki güzel bir bisiklet yolu projesi tamamlandı. Birçok mahallede ise alt yapı ve yağmur boruları döşenmekte.

D-100´den giriş-çıkış yapacak olan çevre yolları ve bulvarların açılması ise devam ediyor..

DEV PROJELER START ALDI

Melen park İnönü parkı ile park gazinosunu içine alana dev proje son yılların en güzel yatırımı olacak. Saguç köprüsünün giriş kısmına koyulacak olan saat kulesi ise Düzce´ye ayrı bir güzellik katacak. Celalettin Özdal parkının tekrar düzenlenmesi ve buradaki kavşağın kullanışlı ve geniş hale gelmesi ise ayrı bir güzel hizmet.

Bu arada saat kuleleri için ortaya atılan iddiaların ise tamamen asılsız olduğunu biliyorum. Doğru olanı ise araştırıp öğrendim Bu konuda piyasaya sürülen asılsız iddialara inanmamanızı öneririm.

Otobüslerin durak sayısı arttırılıyor.Ulaştırma da hergün yeni gelişmeler ve daha iyi hizmet için çaba harcanıyor.

ESKİ DÜZCE´Yİ YAŞADIK

Ramazan ayında hem şehir merkezinde hem kalıcı konutlarda Belediyemiz dolu dolu etkinlikler düzenleyerek tün Düzcelilerin gönlünü kazandı. Hele Anıt park´taki o stantlar bize nostalji yaşattı. Osman ustanın macunu, pamuk helvası ve patlamış mısırı ile eski Düzce panayırlarını yaşamış olduk.

Belediyemiz bu Ramazanda ihtiyaç sahiplerini  de unutmadı. Şimdi de bayramlık giysi ile çocukları ve aileleri sevindirmeyi unutmadı.

BAŞKAN´A VE MECLİSEB TEŞEKKÜRLER

Bu arada Mavi Hilal Evleri  diye bilinen ancak asıl adı ise beyciler evleri olan yerleşim alanındaki insanların tapularının verilmesi , satış ve kiraya verme hakkı kararı alınması ise ayrıca bir bayram müjdesi oldu.

Buradan mavi hilal evlerinde oturan hak sahipleri adına başta Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Meclis üyelerine teşekkür ederim.

DUYDUĞUNA DEĞİL, GÖRDÜĞÜNE İNAN

Yani, şimdiye kadar ne yaptılar sözü artık geçersiz sayılmaktadır. Son aylarda yapılan hizmetlerin hızlandığını ifade ederek hakkı sahibine vermek bir vicdani görev.

Daha birçok proje var başlayan, başlayacak. Yazsak belediye gazetesi gibi oluruz ve yer kalmaz.

Ancak her şeyin artık güzel gittiğini, Belediyemizin ve Başkan Keleş ve ekibinin tam gün, hatta gece gündüz mesai harcadığına şahidiz.

Kısacası her şey Düzce için, Düzceli için önemli olan Düzce ise gerisi teferruattır bence siz siz olun kulaktan dolma sözlere aldanmayın, gördüğünüze inanın ve elinizi vicdanınıza koyun...

( Harun Can Şerbetçi / 14 Temmuz 2015 / Düzce Postası )