MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETİNE HAZIRLANDI

Düzce Belediyesi Mezarlıklar Birimi ekipleri Ramazan Bayramı öncesi merkezde bulunan mezarlıkların bakımını yaptı. Bu kapsamda mezarlıklarda otların biçilmesi ve genel temizlik çalışmaları yapıldı.

Düzce Belediyesi Mezarlıklar Birimi ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerinde zorluk ve sıkıntı yaşamaması için gereken çalışmaları tamamladı. Mezarlıkların tamamında yapılan tırpan ve genel temizlik çalışmaları kapsamında mezarlar Ramazan Bayramı arifesine hazır hale getirildi.