81İNCİ İLİN 81İNCİ YIL KUTLAMASI

Atatürk´ün Düzce´ye gelişinin 81inci yıldönümü ismini verdiği Selamlar Köyü´nde törenle kutlandı. Atatürk´ün köyde ayran içmesinin anısına çeşmeden ayran akıtılarak konuklara ikram edildi.

Atatürk´ün Düzce´ye gelişinin 81´inci yıldönümü ismini verdiği Selamlar Köyü´nde törenle kutlandı. Atatürk´ün köyde ayran içmesinin anısına çeşmeden ayran akıtılarak konuklara ikram edildi.

Gümüşova İlçesi´nin Selamlar Köyü´nde düzenlenen törene Düzce Vali Yardımcısı Kazım Karabulut, Gümüşova İlçesi protokolü ile Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Caymaz katıldı. Düzce Belediyesi Mehter Takımı´nın çaldığı marşlar eşliğinde oluşturulan kortejin yürüyüşü ile başlayan törenler köy meydanında devam etti. Mehter takımının söylediği marşların ardından, halk oyunları ekipleri gösterilerde bulundu. Sonrasında da geleneksel Atatürk Koşusu yapıldı. Törenin ardından Atatürk Müzesi gezilirken, katılımcılara ayran ve börek ikram edildi.